
פרפלקסיטי משתמשת ב-GPT-6 Astra לכתיבה, שינויי תוכנה וניטור פרודקשן
OpenAI פרסמה מקרה בוחן שלפיו Perplexity משתמשת ב-GPT-6 Astra לניסוח תקשורת, שינויי תוכנה וניטור מערכות ייצור.
אין הרבה תחומים שמשתנים בקצב מהיר כל כך כמו השיווק הדיגיטלי וכל מי שרוצה להיות משווק דיגיטלי מוצלח, חייב להתעדכן תדיר בכל הטרנדים החמים ולשפר את הפעילות השיווקית תוך כדי תנועה. האינטרנט מלא עד אפס מקום בבלוגים מקצועיים שיכולים לתת רעיונות ליצירת אסטרטגיות חדשות, להציע דרכי פעולה חדשות, לפתור בעיות וכמובן, לספק את המידע העדכני ביותר שנדרש כדי שאנשי המקצוע יוכלו לעשות עבודה טובה ואיכותית.
כדי לחסוך לכם זמן בחיפושים אחר הבלוגרים הטובים ביותר ולצמצם את אינספור האופציות הקיימות שם בחוץ, ריכזנו למענכם 10 מומחים וכותבים שהם בגדר חובת מעקב.
נבארה הוא מומחה מאוד מוכר בתחום הסושיאל מדיה, שעבד עם כמה מהמותגים הגדולים ביותר בעולם. הוא שימש כראש המדיה החברתית של אתר חדשות הטק המוביל The Next Web והיום מופיע כמומחה ברבים מהעיתונים, האתרים והתוכניות החדשותיות הפופולריים ביותר בעולם.
נבארה מנהל קבוצת פייסבוק שיש לה יותר מ-16 אלף עוקבים, מדי שבוע הוא מפרסם פודקאסט שבו הוא מארח אורחים מפורסמים מתחום הסושיאל מדיה, הוא שולח ניוזלטר עם תובנות, ניתוחים ודעות, וגם מצייץ לא מעט בטוויטר.
מולר הוא אנליסט בכיר בגוגל העולמית – אחד האנשים הוותיקים והבכירים ביותר בחברה וכפועל יוצא, גם אחד האנשים המוכרים ביותר בתעשייה. העדכונים של מולר מתמקדים בנושאים שקשורים ל-SEO ומומלץ מאוד לכל מי שעוסק בתחום לעקוב אחרי התובנות והמידע שהוא מפרסם בטוויטר שלו.
מנצ׳ון וונג היא בלוגרית מהונג קונג שפועלת בתחום הטכנולוגיה וידועה בכך שהוא חושפת פיצ׳רים חדשים לפני שהם מושקים, למורת רוחן של כל חברות הטכנולוגיה הגדולות. מה שמייחד את מנצ׳ון וונג הוא שהיא חוקרת את הקוד של אפליקציות וכך מאתרת ראיות על פיתוחם של פיצ׳רים חדשים, ולכן עיתונאים רבים מספור עוקבים אחריה מקרוב כדי שחלילה לא יפספסו אף סקופ שמתפרסם בחשבון הטוויטר שלה.
גרגיץ׳ הוא מומחה ל-SEO ולתוכן, שמעיד על עצמו שהוא גם יזם סדרתי. הוא כל כך מעורב בתחום הקידום האורגני, עד שתחת הקיצור שלו בטוויטר הוא בחר להוסיף גם את המונח SEO. בחשבון הטוויטר שלו הוא משתף במאמרים, מחקרים ומדריכים שעוסקים בשיווק וב-SEO.
סלוצקי הוא ראש תחום מחקר SEO בסוכנות הדיגיטל Go Fish שגם כותב הרבה, ובמומיחות רבה, על מגוון נושאים שקשורים ב-SEO. בחשבון הטוויטר שלו, הוא גם עונה על שאלות SEO (האשטאג AskSEO#).
מרפי היא עיתונאית שמתמחה בתחום הטכנולוגיה (וגם מוזיקאית – ללא ספק שילוב מעניין של תחומי עיסוק) וכותבת על פייסבוק, סושיאל מדיה, סוגיות פרטיות ואבטחת סייבר ב-Financial Times ובחשבון הטוויטר שלה. ב-2018, היא זכתה בפרס MHP 30 Under 30 To Watch בקטגוריית העיתונאית הצעירה של השנה.
אחד השמות היותר מוכרים ברשימה שלנו. פישקין היה ממייסדי חברת תוכנת ה-SEO המובילה Moz וגם שימש כמנכ״ל שלה בעבר, וקשה להמעיט ברמת המומחיות שלו בתחום השיווק האורגני. היום הוא ממוקד כולו בחברת SparkToro, שמספקת למשווקים הבנה מעמיקה על האתרים שקהלי היעד קוראים ואחרי מי הם עוקבים במדיה הדיגיטלית, אבל זה לא מונע ממנו לכתוב ולצייץ בתכיפות גבוהה על שיווק, טכנולוגיה וחברות סטרט-אפ.
גורמן הוא עיתונאי עטור פרסים שכותב על טכנולוגיה, בייחוד על אפל אבל גם על אמזון, גוגל, פייסבוק וחברות טכנולוגיה מובילות אחרות. היום, הוא אחד מכתבי חברת החדשות בלומברג, מופיע בתוכניות הטלוויזיה והרדיו שלה, וגם כותב במגזין של החברה. עקבו אחריו בטוויטר או קראו את הפרסומים, הסקירות והסקופים שלו בבלומברג.
פפ הוא המייסד של אחד הבלוגים המובילים בעולם בתחום ה- Conversion Rate Optimization שעונה לשם "conversion XL". הוא כותב על אסטרטגיה, יחסי המרה, סטארטאפים, עולם העסקים וכו'. מעבר לזה, הוא גם מריץ ניוזלטר מעניין בתחום ואפשר למצוא כתבות שלו כמעט בכל מגזין שיווק או טכנולוגיה.
הלל הוא הוא בלוגר ישראלי שכותב על טכנולוגיה, סטארטאפים ומובייל. הוא כותב במגזינים מובילים כמו Techcrunch, Venturebeat, Inc. בנוסף, הוא גם מנטור ויועץ לחברות סטארטאפ כמו גוגל, אורקל ועוד.
חדשות השיווק הדיגיטלי של הטרגטת מביאה לכם מדי שבוע את העדכונים החשובים ביותר מעולם השיווק הדיגיטלי. בחלק גדול מהפעמים אנחנו מתבססים על דיווחים מהרשימה שלעיל. אך כמו כן, אנו עוקבים גם אחרי שורה של אתרים אחרים, ובעיקר הבלוגים של החברות הגדולות – גוגל, פייסבוק, לינקדאין.
חלק גדול מהידיעות מתקבלות בחשבונות הטוויטר של חברות הטכנולוגיה ואתרי החדשות. לכן, הכנו ליסט טוויטר שכבר מכיל את כל המקורות החשובים.
הנכם מוזמנים לעקוב אחר הליסט של הטרגטת, ולשדרג את פיד הטוויטר שלכם עם עדוכני דיגיטל מזוקקים, הצטרפו מכאן >>> שיווק דיגיטלי – בלוגרים

OpenAI פרסמה מקרה בוחן שלפיו Perplexity משתמשת ב-GPT-6 Astra לניסוח תקשורת, שינויי תוכנה וניטור מערכות ייצור.

ניתוח של Profound מזהה מעבר חד ב-ChatGPT Shopping מחיפוש וובי לאחזור מבוסס פידים, לצד שינוי נרחב בנראות הסוחרים.

ג׳ון מולר התייחס לדיון בקהילת SEO והסביר כי Search Console מודד מיקום בתוצאות AI ברמת בלוק התוצאה, ולא ברמת הקישור הבודד.
אתר חדשות שיווק ומרחב תוכן קהילתי עבור מקצועני השיווק ואנשי הדיגיטל בישראל. הפרויקט הוקם בשלהי שנת 2017 במטרה לעזור לאנשי שיווק לשפר יכולות מקצועיות ולהישאר מעודכנים בכל החידושים בתחום.
לטרגטת קהילת פייסבוק עם אלפי מקצועני שיווק. כמו כן, אתר הטרגטת מהווה פלטפורמת תוכן, מידע וחדשות עבור מקצועני שיווק דיגיטלי במגוון נושאים, כגון: שיווק ופרסום באינטרנט, טכנולוגיות שיווקיות, קידום אתרים, שיווק ברשתות חברתיות, ועוד.
אתר טרגטת עושה שימוש בקבצי עוגיות (קוקיז, Cookies) חיוניים לפעילותו התקינה, וכן בקוקיז שיווקיים ואנליטיים (Google Analytics, Meta pixel) לצורך שיפור חוויית הגלישה והתאמת תכנים. בלחיצה על "אשר הכל" הנך מסכים לשימוש בכל סוגי העוגיות. ניתן גם להמשיך ללא עוגיות שיווקיות. למידע נוסף בקרו בעמוד מדיניות הפרטיות המעודכן שלנו, לחץ כאן למעבר לעמוד מדיניות הפרטיות.

תגובה אחת
צריך כזה רק לבלוגים בארץ 😉