תוספי כרום לתחום דאטה, אנליטיקס
תוסף שמעדכן על תקלות בהטעמה של כלים כמו: Google Analytics, Adwords Conversion Tracking ו- Google Tag Manager. התוסף בודק ומאשר את תקינות התגיות שנוספו לעמודים באתרי אינטרנט ומציג הצעות לתיקון ושיפור התגיות למצב אופטימלי.
תוסף ה-Pixel Helper הוא כלי לאיתור וטיפול בבעיות שמסייע בהטמעת הפיקסל של פייסבוק באתרי אינטרנט. התוסף פעיל ועובד ברקע ומספק פידבק בזמן אמת על ההטמעה. ספרה קטנה תופיע על גבי האייקון של התוסף על מנת להצביע על מספר ההתראות הקשורות לפיקסל שקיימות בעמוד, בלחיצה על האייקון ייפתח לוח בקרה שיפרט את כל האירועים הקשורים שקרו.
תוסף כחול לבן שפותח ע"י יוסי לוי. באמצעות התוסף ניתן להוסיף אנוטציות לתוך הגוגל אנליטיקס במהירות. אם למשל יש עלייה מסויימת בגוגל אנליטיקס שקרתה בגלל קמפיין מסויים שהרצתם, תוכלו להוסיף אנוטציה של תחילת הקמפיין.
בנוסף אפשר להוסיף גם אנוטציות ב-bulk באמצעות קובץ CSV וגם להשתמש ב-API של גוגל (בתשלום) כדי לנהל את האנוטציות באופן מתקדם יותר. שימוש יעיל בתוסף הזה יוכל לעשות לכם סדר בתוך האנלטיקס ויעזור לכם לראות את התמונה הכוללת מבלי לגשת למסמכים שונים מן העבר.
תוסף כרום מעולה מבית היוצר של גוגל בכבודה ובעצמה. אמנם גוגל הפסיקה לעדכן את התוסף אבל הוא עדיין עושה עבודה מעולה ומעניק למשתמשי התוסף הרבה מאוד מידע על גבי עמוד האינטרנט בו הם גולשים.
ברגע שתקליקו על התוסף תוכלו לקבל על גבי העמוד מגוון מטריקות כגון: כמות צפיות בעמוד, bounce rate, טראפיק אורגני, יוניקים ועוד ועוד. בעצם מדובר בתוסף שכביכול פותח לך גוגל אנליטיקס ישר על העמוד עצמו. כמובן שכדי שהתוסף יעבוד אתם צריכים להיות מחוברים עם חשבון הגוגל שלכם בכרום ובגוגל אנליטיקס.
הכלי הבא מאפשר לנהל את כל הלינקים שאתם משתפים ברשת בצורה מהירה וברורה. באמצעות הכלי אפשר ליצור תבניות שונות שיעזרו לכם לתייג את כל הלינקים שאתם משתפים ברשת. אם ברצונכם לשתף מאמר מסוים בפרופיל האישי, פרופיל החברה, פייסבוק, לינקדאין וטוויטר לדוגמא, באמצעות התוסף תוכלו לתייג את הלינקים בהתאם לבחירתכם ולאחר מכן גם לעקוב כמובן אחרי האנליטיקה של הלינקים ששיתפתם. בנוסף, התוסף מאפשר לקצר לינקים בלחיצת כפתור אחת, ככה שממש כדאי לבדוק אותו.
נגיד ואתם משתפים מאמר מסויים גם בפרופיל האישי, פרופיל חברה, פייסבוק, לינקאדין וטוויטר אז באמצעות התוסף/ הכלי הזה תוכלו לתייג את הלינקים בהתאם לבחירתכם ואז כמובן גם לעקוב אחרי האנליטיקה של הלינקים ששיתפתם. בנוסף, אפשר בלחיצת כפתור לקצר את הלינק ככה ששווה לבדוק את זה.
4 תגובות
תודה על מאמר מעולה! חלקם גדול הכרתי אבל החלק שלא, פשוט בא בזמן. תודה תודה!
בתור אחד שעושה הסבה לתחום הדיגיטל, נותר לי רק לומר תודה.
עושה רושם שאלה כלים מצויינים. אנסה אותם
בתור חובבת כתיבה, ממליצה מאוד על התוסף wordtune (ולא אני לא עובדת שם)
https://www.wordtune.com/
את יכולה להסביר מה התוסף הזה עוזר?